skip to Main Content
Vergaderzaal Bollenstreek - 12 personen
Zie jij jezelf al helemaal vergaderen in een vergaderzaal waar de Bollenstreek centraal staat? Vanuit deze vergaderzaal heb je een uniek uitzicht over de bollenvelden en kijk je richting Keukenhof. Wanneer je binnenstapt krijg je energie van de vrolijke kleuren en schuif je aan een tafel die gemaakt is van hout uit de Bollenstreek. In deze vergaderzaal vergader je met maximaal 12 personen.
Vergaderzaal Bollenstreek
Vergaderzaal Bollenstreek
Faciliteiten
Deze vergaderruimte heeft naast WiFi en een Whitebord, ook faciliteiten die je optioneel nog toevoegt. Heb je aanvullende wensen? Alles is bespreekbaar. Optionele faciliteiten
  • TV scherm voor presentaties
  • TV scherm met camera
Wil je deze zaal reserveren?
Arrangementen
Ontdek meer vergaderruimten
Collegezaal

Collegezaal – 50 personen

De waterbak is een centrale plek in de watertoren. In de waterbak hebben wij een collegezaal gecreëerd waar de elementen van de historische waterbak nog altijd zichtbaar zijn.
Bekijk zaal
Watertoren Bollenstreek

Circulaire bloeiruimte

Op zoek naar een plek waar je creatieve ideeën tot leven brengt, andere mensen ontmoet en op je eigen manier werkt? Daar hebben wij onze circulaire bloeiruimte op ingericht.
Bekijk zaal
Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen

Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen – 12 personen

Vergaderen in een rustige omgeving? Dat kan in vergaderzaal Hollandse Duinen. De duinen, het strand en de natuurlijke tinten vind je in deze vergaderzaal allemaal terug.
Bekijk zaal
Klaar om te werken of vergaderen bij Watertoren Bollenstreek?