skip to Main Content

Al vanaf 1925 een watertoren
met een verhaal

De trots van de Bollenstreek

Iedereen in de Bollenstreek heeft de watertoren in Hillegom weleens gezien. Het historische gebouw van ruim 45 meter hoog staat er al bijna 100 jaar. Vroeger zorgde de watertoren voor de opslag van water en regeling van de waterdruk. In de watertoren is zelfs een draagconstructie gebouwd om een waterreservoir van 660m3 te dragen. Initiatiefnemer Watertoren Bollenstreek heeft het krachtige gebouw een nieuwe functie gegeven. De watertoren is nu toegankelijk voor iedereen en dé plek om te vergaderen, werken en lunchen.

Een inspirerende plek voor iedereen

Watertoren Bollenstreek is onderdeel van de AW organisatie. Ook AW Groep valt onder deze organisatie en is huurder van de watertoren. De missie van Watertoren Bollenstreek is het bieden van een plek die toegankelijk is voor iedereen. Hiermee willen wij mensen, kennis en streek aan elkaar verbinden. In de watertoren geven wij graag iedereen een kans om te groeien. Wij hopen dat ieder bezoek aan Watertoren Bollenstreek de inspiratie en energie geeft om ontwikkeling tot bloei te laten komen.

Onze vergaderzalen
Wat doe je in de watertoren?
Direct reserveren
Centrale ligging & dichtbij Schiphol

Vanuit Watertoren Bollenstreek heb je een mooi uitzicht op de plaatsen in en rondom de Bollenstreek. Wist je dat je Schiphol niet alleen ziet vanuit de watertoren, maar dat je er ook binnen 20 minuten bent? Met deze centrale ligging is Watertoren Bollenstreek een bereikbare plek die makkelijk aan te rijden is. Dat maakt een meeting nóg leuker.

Bekijk de routekaart

Bloemencorso 2022

Op zaterdag 23 april was eindelijk weer het grootste lentefeest van Nederland: het Bloemencorso! Dit…

Lees meer
Bouwpartner Kik Sloopwerken

Bouwpartner Kik Sloopwerken: “Wij zagen ruim 100 raamsparingen uit”

Watertoren Bollenstreek krijgt een nieuwe functie en wordt een inspirerende plek die voor iedereen toegankelijk…

Lees meer
Circulair beton Watertoren Bollenstreek

Beton met een circulair verhaal

De fundering van de aanbouw bij Watertoren Bollenstreek is aangebracht. Voor de fundering hebben wij…

Lees meer
Volg @watertorenbollenstreek